Menu Nim Amsterdam
Private Lunch
Private Diner
Green goodness lunch
Green Goodness salade
met lil gem, shredded chicken, quinoa, courgette, avocado, halloumi, green dressing en een mix van zaden
Broodjes (2 p.p.)
Geitenkaas met vijg, rucola en honing
Smashed avocado met chili flakes en rucola
Spicy chicken met harissa dressing en paprika
Frittata (1 p.p.)
Zoete aardappel, rode ui, feta en rozemarijn
Acai 'mini' bowl (1 p.p.)
Acai, granola, banaan, aardbei, kaneel en mint
Wrap it up lunch
Schaal met diverse wraps (2 halve p.p.)
Chicken ceasar met lil gem en parmezaanse kaas
Gerookte zalm met dille-roomkaas crème en kappertjes
Zoete aardappel met dadel en feta
Schaal met diverse broodjes (2 p.p.)
Smashed avocado met feta
Parmaham met tomatentapenade en rucola
Salades
Orzo salade met olijven, feta, tomatentapenade en lamsgehaktballetjes
Spelt salade met wortel, pruim, walnoot en geitenkaas
Fruitsalade (1 p.p.)
met vanille mascarpone
Drie gangen lunch
Voorgerechten
Carpaccio van coquillesmet
met ingelegde groenten, wakamé, yuzu-hollandaise en gerookt zout
Truffel-Knolselderijsoep (vegan)
met vers truffelschaafsel en hazelnoot crunch
Buikspekmet
met Oosterse lak, ananas uit de oven en paprika-peper creme
Hoofdgerechten
Botervisgebakken
in tomatentapenade, met orzo salade, kervelolie en grana padano chipje
Hertenstoofmet
met aardappelgratin, spruiten, pastinaak en biefstuk
Coquille van koningsoesterzwam (vegan)
met risotto van fregola, shiitake room, gepofte cherrytomaatjes en miso lak
Desserts
Sticky ginger pudding
met mango bavarois en toffeesaus
Kaasplateau van Kef
met cranberry compote en kletzenbrood
Panna cotta (vegan)
van witte chocolade, kardemom, kokos en gemarineerde ananas
Vier gangen lunch
Voorgerechten
Carpaccio van coquillesmet
met ingelegde groenten, wakamé, yuzu-hollandaise en gerookt zout
Truffel-Knolselderijsoep (vegan)
met vers truffelschaafsel en hazelnoot crunch
Buikspekmet
met Oosterse lak, ananas uit de oven en paprika-peper creme
Tussengerechten
Rib-eye carpaccio
met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, truffelmayo en eendenlever krullen
Geroosterde bieten salade (vegan)
met venkel, gezouten citroen en dille-yoghurt
Hoofdgerechten
Botervisgebakken
in tomatentapenade, met orzo salade, kervelolie en grana padano chipje
Hertenstoofmet
met aardappelgratin, spruiten, pastinaak en biefstuk
Coquille van koningsoesterzwam (vegan)
met risotto van fregola, shiitake room, gepofte cherrytomaatjes en miso lak
Desserts
Sticky ginger pudding
met mango bavarois en toffeesaus
Kaasplateau van Kef
met cranberry compote en kletzenbrood
Panna cotta (vegan)
van witte chocolade, kardemom, kokos en gemarineerde ananas
Vijf gangen lunch
Voorgerechten
Carpaccio van coquillesmet
met ingelegde groenten, wakamé, yuzu-hollandaise en gerookt zout
Truffel-Knolselderijsoep (vegan)
met vers truffelschaafsel en hazelnoot crunch
Buikspekmet
met Oosterse lak, ananas uit de oven en paprika-peper creme
Tussengerechten
Rib-eye carpaccio
met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, truffelmayo en eendenlever krullen
Geroosterde bieten salade (vegan)
met venkel, gezouten citroen en dille-yoghurt
Entremet
Meloen granita (vegan)
met bloedsinaasappelijs, passievrucht en dille
Hoofdgerechten
Botervisgebakken
in tomatentapenade, met orzo salade, kervelolie en grana padano chipje
Hertenstoofmet
met aardappelgratin, spruiten, pastinaak en biefstuk
Coquille van koningsoesterzwam (vegan)
met risotto van fregola, shiitake room, gepofte cherrytomaatjes en miso lak
Desserts
Sticky ginger pudding
met mango bavarois en toffeesaus
Kaasplateau van Kef
met cranberry compote en kletzenbrood
Panna cotta (vegan)
van witte chocolade, kardemom, kokos en gemarineerde ananas
Wijnarrangement
Drie gangen
€35,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Vier gangen
€43,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Vijf gangen
€49,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Drankpakket
Onbeperkt huiswijn, bier en fris
Drie gangen menu
Voorgerechten
Carpaccio van coquillesmet
met ingelegde groenten, wakamé, yuzu-hollandaise en gerookt zout
Truffel-Knolselderijsoep (vegan)
met vers truffelschaafsel en hazelnoot crunch
Buikspekmet
met Oosterse lak, ananas uit de oven en paprika-peper creme
Hoofdgerechten
Botervisgebakken
in tomatentapenade, met orzo salade, kervelolie en grana padano chipje
Hertenstoofmet
met aardappelgratin, spruiten, pastinaak en biefstuk
Coquille van koningsoesterzwam (vegan)
met risotto van fregola, shiitake room, gepofte cherrytomaatjes en miso lak
Desserts
Sticky ginger pudding
met mango bavarois en toffeesaus
Kaasplateau van Kef
met cranberry compote en kletzenbrood
Panna cotta (vegan)
van witte chocolade, kardemom, kokos en gemarineerde ananas
Vier gangen menu
Voorgerechten
Carpaccio van coquillesmet
met ingelegde groenten, wakamé, yuzu-hollandaise en gerookt zout
Truffel-Knolselderijsoep (vegan)
met vers truffelschaafsel en hazelnoot crunch
Buikspekmet
met Oosterse lak, ananas uit de oven en paprika-peper creme
Tussengerechten
Rib-eye carpaccio
met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, truffelmayo en eendenlever krullen
Geroosterde bieten salade (vegan)
met venkel, gezouten citroen en dille-yoghurt
Hoofdgerechten
Botervisgebakken
in tomatentapenade, met orzo salade, kervelolie en grana padano chipje
Hertenstoofmet
met aardappelgratin, spruiten, pastinaak en biefstuk
Coquille van koningsoesterzwam (vegan)
met risotto van fregola, shiitake room, gepofte cherrytomaatjes en miso lak
Desserts
Sticky ginger pudding
met mango bavarois en toffeesaus
Kaasplateau van Kef
met cranberry compote en kletzenbrood
Panna cotta (vegan)
van witte chocolade, kardemom, kokos en gemarineerde ananas
Vijf gangen menu
Voorgerechten
Carpaccio van coquillesmet
met ingelegde groenten, wakamé, yuzu-hollandaise en gerookt zout
Truffel-Knolselderijsoep (vegan)
met vers truffelschaafsel en hazelnoot crunch
Buikspekmet
met Oosterse lak, ananas uit de oven en paprika-peper creme
Tussengerechten
Rib-eye carpaccio
met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, truffelmayo en eendenlever krullen
Geroosterde bieten salade (vegan)
met venkel, gezouten citroen en dille-yoghurt
Entremet
Meloen granita (vegan)
met bloedsinaasappelijs, passievrucht en dille
Hoofdgerechten
Botervisgebakken
in tomatentapenade, met orzo salade, kervelolie en grana padano chipje
Hertenstoofmet
met aardappelgratin, spruiten, pastinaak en biefstuk
Coquille van koningsoesterzwam (vegan)
met risotto van fregola, shiitake room, gepofte cherrytomaatjes en miso lak
Desserts
Sticky ginger pudding
met mango bavarois en toffeesaus
Kaasplateau van Kef
met cranberry compote en kletzenbrood
Panna cotta (vegan)
van witte chocolade, kardemom, kokos en gemarineerde ananas
Wijnarrangement
Drie gangen
€35,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Vier gangen
€43,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Vijf gangen
€49,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Drankpakket
Onbeperkt huiswijn, bier en fris
Culinaire ervaring
Je kunt kiezen voor een lunch of diner van meerdere gangen. Ook maken we graag een shared dining tasting menu. Als dit je voorkeur heeft dan horen we dit graag. Daarnaast kun je kiezen voor een bijpassend wijnarrangement en/of een drankenpakket. Uiteraard houden we daarbij rekening met eventuele dieetwensen en/of allergieën. Bekijk de opties gerust onder ons menu. Wat je ook kiest, onze chef kok creëert gegarandeerd een gastronomische ervaring.
Kom bij ons genieten
Reserveer je eigen private dining ruimte waar je door ons in de watten gelegd wordt. Heb je specifieke wensen? Vraag dan een offerte aan en wij reageren zo spoedig mogelijk.